AKADEMSKA KOMUNIKACIONA PRAKSA

Izložbu su organizovali Galerija ITD (Institut za transfuziju dizajna) i Akademija umetnosti Univerziteta u Novom Sadu. Predstavlja se u Galeriji ITD od 12. do 27. novembra 2013. godine.

Učesnici izložbe su studenti IV godine i master studija Studijskog programa grafičke komunikacije Akademije umetnosti Univerziteta u Novom Sadu koji su u okviru predmeta Osnove dizajna tržišnih komunikacija, IV godina i Dizajna tržišnih komunikacija, master studije, kod doc. Miroslava Mušića, u letnjem semestru školske 2012/2013. godine, dizajnirali oglasne kampanje za AMB grafiku, BB Minaqua, Canon M, Fabriku akumulatora Sombor, Institut za ratarstvo i povrtarstvo, The Manual Co, Novosadski sajam, Nectar, Specijalni rezervat prirode Zasavica, Preduzeće Ekomil, PHILIP & Co Filipović i Radosno detinjstvo.

Učesnici izložbe su Edna Mačković, Boris Šimunek, Marina Miljuš, Milana Kalezić, Andrea Mernjik i Jelena Zubović sa IV godine i Verica Veljkov, Jovana Ilić, Dragana Knežević, Aleksandra Munjas, Marina Milanović i Nevena Kekić sa master studija.

Projekat podržali:

Grad Novi Sad, Uprava za kulturu

Canon M

Dragan Kurucić, likovni umetnik fotografije

Štamparija DANIEL PRINT